PRIVÉ TRAINING

Bij Football Talent krijg je de mogelijkheid om te trainen zoals een echte prof dat ook doet. Dit betekent dat je elke week zowel technisch, tactische als fysieke training krijgt.

PRIVÉ TRAININGEN MOVEMENT & TECHNIEK

Voor elk trainingsonderdeel hebben wij een specialist die jou helpt om maximaal resultaat te boeken. Naast de 9 voetbaltrainingen bij Sporting Almere worden er ook 1 techniek training gegeven bij De Voetbalfabriek. Bij Football Talent staat de ontwikkeling van het individu centraal zowel binnen als buiten het veld.

MAARTEN VAN DRIEL

Functie: Movement & fysiotherapie

Maarten is een gepassioneerd Fysiotherapeut en fysieke trainer die bekend is met het begeleiden van topsporters. In zijn jaren werkzaam bij Almere City FC heeft hij naast de ervaring met gearriveerde topsporters, veel geleerd over de ontwikkeling van jonge en jongvolwassen topsporters. Door zijn blik als Fysiotherapeut zijn de trainingen die hij geeft niet alleen gericht op vooruitgang maar ook op blessure preventie, dit is vooral voor de jonge sporters een belangrijk item.
Als Fysiotherapeut heeft Maarten zich verder gespecialiseerd in technieken als: Medical taping, Dry needling en Echografie. Hij is momenteel werkzaam voor FysioHolland en is gevestigd in sportschool de Pellikaan in Almere.

Meld je HIER aan voor onze movement training en vraag naar de mogelijkheden. Prijs wordt op maat gemaakt.

JOY SCHOONHOVEN

Functie: Techniek en individuele trainer

Joy heeft een spelers verleden bij AJAX, NAC en Almere City FC. Joy is een technisch zeer vaardige speler die spelers uitstekend kan helpen het verbeteren van zijn of haar (basis)techniek

Meld je HIER aan voor onze techniek training en vraag naar de mogelijkheden. Prijs wordt op maat gemaakt.

JACK MANGALIE

Functie: keepers trainer

Wil jij getraind worden door keeperstrainer Jack Mangalie!

Jack Mangalie is werkzaam in de academies van Almere City FC en AJAX Amsterdam. Naast zijn werkzaamheden bij AFC AJAX Amsterdam en Almere City FC is Mangalie ook de keepercoach van de Nationale selectie van Suriname. Mangalie heeft recent met het Nationale team van Suriname een aantal WK kwalificatie wedstrijden afgewerkt. Met deze ruime ervaring is Mangalie zowel nationaal als internationaal bekend met senioren keepers maar ook met jeugd keepers.

Meld je HIER aan voor de keepers academy en vraag naar de mogelijkheden. Prijs wordt op maat gemaakt.

RENE KOSTER

Functie: voetbal trainer

Rene is in zijn dagelijkse werkzaamheden trainer coach van Almere City FC o.19 en Hoofd Jeugd Opleiding. Rene is al jaren lang actief als trainer / coach zowel nationaal als internationaal. Zo was hij werkzaam bij o.a AZ, Telstar, NEC, Nationaal team van Bangladesh en USA. Rene is in het bezit van TC1 / UEFA A

NARINDER DOERGA

Functie: Voedingscoach

Met goede voeding kun je maximaal presteren. Football Talent werkt samen met StrongFit. StrongFit adviseert en motiveert elke voetballer bij het maken van de juiste keuzes als het om prestatievoeding en gezondheid gaat. De ouders en speler krijgen na de veldtraining een voedingsbijeenkomst waarin wordt aangegeven welke invloed voeding heeft op sport. Wat kun je wel en wat liever niet eten tijdens trainingen en wedstrijden? Op deze vragen krijg je antwoord op de voedingsbijeenkomst.

GABY

Functie: movement training

Rene is in zijn dagelijkse werkzaamheden trainer coach van Almere City FC o.19 en Hoofd Jeugd Opleiding. Rene is al jaren lang actief als trainer / coach zowel nationaal als internationaal. Zo was hij werkzaam bij o.a AZ, Telstar, NEC, Nationaal team van Bangladesh en USA. Rene is in het bezit van TC1 / UEFA A

INSCHRIJFFORMULIER

Vul het inschriijfformulier volledig in. Na aanmelding sturen wij een bevestiging per mail.