VOETBALVERJAARDAG

Wil jij eens wat anders dan naar de bioscoop of het zwembad? Ben jij tussen de 6 en 12 jaar? Dan zijn Football Talent en de voetbalfabriek dé organisaties die jou de onvergetelijke voetbalverjaardag kan bezorgen!

WAT IS EEN 

VOETBALVERJAARDAG?

Een enthousiaste voetbaltrainer geeft jou en je vriendjes /  vriendinnetjes de voetbal(verjaar)dag van hun leven. Op speelse wijze wordt er gedurende 1 uur een echte voetbaltraining gegeven. Tijdens het eerste gedeelte worden verschillende leuke voetbalspelletjes gespeeld; o.a. tikspelletjes, estafettes en op doel schieten. In het tweede gedeelte worden kleine partijtjes in toernooivorm gespeeld en we sluiten af met een échte voetbalwedstrijd. Het gehele buiten programma speelt zich af op een (kunst)grasveld bij voetbalvereniging Sporting Almere te Almere. Na de training ga je snel naar de voetbalfabriek voor het 2e deel.

DE VOETBALFABRIEK

De Voetbalfabriek is de indoor locatie voor iedereen die van voetbal houdt. Een waanzinnig gaaf nieuw concept waar je op een afwisselende manier met voetbal bezig bent. Techniek, gevoel, kracht, competitie en plezier……. alles komt samen. Hier worden voetbalherinneringen gemaakt. Eenmaal binnen staat alles is in het teken van voetbal en kan je gedurende 1 uur genieten van alle activiteiten. Er is één groot gevaar: het is verslavend.

RESERVEREN

Na afloop van de voetbalverjaardag krijgt iedere deelnemer een welverdiend Voetbalverjaardag Diploma en een snack / drankje bestaande uit een frietje met limonade.

Prijs: 20,00 per persoon (minimum van 8 deelnemers / deelneemsters)

Wil je de voetbalverjaardag alleen vieren op het complex van Sporting Almere?

Uiteraard is dat ook mogelijk. Het programma heeft een duur van 2 uur.

Prijs: Euro 129,00 (zonder snack en een maximaal aantal deelnemers van 16)

Extra te bestellen: Voetbalshirt met naam erop Euro 15,00

INSCHRIJFFORMULIER

Vul het inschriijfformulier volledig in. Na aanmelding sturen wij een bevestiging per mail.